joi, septembrie 10, 2009

Blogg'eru vostru, curajos, viteaz şi toate cele, a făcut rafting (este că mă invidiaţi?). Dacă prin Bucureşti sunt deja obişnuit cu acest sport nautic de fiecare dată când plouă, acum, am avut ocazia să-l fac într-un mediu mai controlat şi cu echipament adecvat. Totul a pornit de la ideea unchiului meu, ce a rămas plăcut impresionat de prima lui experienţă de acest gen aşa că a decis să se mai ducă o data, dar şi cu nepot'su. Varmiu, Vlad, era deja inclus în ecuaţie.



Plecat-am noi trei mândrii de la hotelul nostru din Turcia în jur de ora şapte, cu un microbuz. Drumul a fost destul de greu, de munte, aşa ca ne-a luat cam trei ore până să ajungem în zona traseului de rafting ce se situa lângă un baraj. Aici ni s-a făcut instructajul cu diferitele comenzi date de către un instructor (ce se afla în spatele bărcii) , apoi n-a stat prea mult pe ganduri şi am pornit pe râu.

Pot să spun că a fost super, chit că am înghiţit apă, chit că am îngheţat în ea, m-am distrat copios pe traseul ce a durat 3 ore!

Despre filmuleţ: Recomand să-l vedeti direct pe youtube că nu degeaba m-am chinut să-i fac setări de HD. Aseară mi-au venit toate spumele pământului când Sony Visa 9 Pro imi făcea probleme la render'ing, noroc că am gasit o versiune mai veche pe un torrent. (note: sunt in fata, in partea dreapta a barcii)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu